Klankbordsessie

Als ondernemer streef je naar succes. Maar succes heeft voor iedere ondernemer een andere betekenis. Vormen van succes zijn: voldoening, aanzien, winst, rendement, medewerkers of resultaat. Graag wil ik weten wat succes voor jou betekent. Om je te helpen dit te bereiken, wil ik je graag beter leren kennen. Ik ben heel benieuwd naar jou, je bedrijf en de speerpunten in je ondernemerschap. Deze klankbordsessie is uiteraard geheel gratis!

Mijn achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de agrarische sector. In deze sector is het de normaalste zaak van de wereld om hard te werken en elke dag keuzes te maken. Al meer dan 30 jaar help ik zelfstandige ondernemers in hun bedrijfsvoering. Daarbij koppel ik continuïteit van de onderneming aan een gezonde balans tussen zakelijk en privé. Niets maakt mij enthousiaster dan ondernemers te helpen om te groeien. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. In mijn aanpak heb ik 3 pijlen op mijn boog:

  • Een duidelijke doelstelling formuleren = doelgericht werken
  • Een positieve instelling hanteren = oplossingsgericht werken
  • Een winnaarsmentaliteit hebben = volharden en focus hebben

Jouw vraagstukken als ondernemer?

Wil jij je bedrijf ook laten groeien? Heb je beleidsmatige vraagstukken waarbij je hulp kunt gebruiken? Loop je met ideeën over de omzet, het rendement of de personele bezetting van het bedrijf rond? Heb je plannen om andere markten aan te boren? Of wil je jouw bedrijf anders presenteren of inrichten? Jouw accountant is niet de juiste persoon voor antwoorden op deze vragen. En van de rekeningen van een adviesbureau lopen de rillingen over je rug. Wat jij nodig hebt is een gratis klankbordsessie met mij, een ervaren bedrijfscoach.

Klankbordessie ondernemen succes

De opbrengst van een klankbordsessie

Sta je ervoor open om je uitdagingen, zienswijzen en bedrijfssituatie eens met mij te bespreken. In een gratis sessie van anderhalf uur geef ik je richting, nieuwe ideeën en volop energie. We spreken af op een locatie waar we ongestoord en uitgebreid kunnen praten. Je kunt kiezen voor een individuele sessie of een bijeenkomst met de overige leden van het managementteam. Als je na de klankbordsessie overtuigd bent van de juiste match, dan maken we een vervolgafspraak om concreet aan de slag te gaan en de sprong naar succes te maken. Kies je na deze sessie een andere weg, dan wens ik je toch veel zakelijk succes.