Het LMI Total Leader Concept: bewezen ontwikkeltrajecten voor ondernemers

Wil je als ondernemer of leidinggevende in het MKB succesvoller zijn? Steek dan tijd en energie in de verbetering van jezelf en je organisatie. Met de LMI-ontwikkelprogramma’s zet je in op gegarandeerde groei. Je gaat stap voor stap aan de slag. De programma’s zijn in begrijpelijke taal geschreven. Je krijgt een andere kijk op hoe zaken lopen en past de praktische kennis direct toe. Je gaat slimmer en efficiënter werken en samenwerken. En van begin tot het einde staat het beoogde resultaat op de eerste plaats, terwijl de dagelijkse werkzaamheden in volle vaart doorgaan. Medewerkers en teams trek je in jouw slipstream mee. Is het dan vreemd dat vrijwel elke ondernemer hierover razend enthousiast is?

5 redenen om voor het LMI Total Leader Concept te kiezen

De ontwikkelprogramma’s van LMI zijn uniek. Ze zijn wereldwijd beschikbaar in 27 talen en worden in meer dan 80 landen gebruikt. Jij als sleutelspeler binnen het bedrijf staat centraal in de aanpak. De focus richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling en de bedrijfsdoelen die je voor ogen hebt. Om gewoontes te veranderen, pas je de kracht van herhaling toe. ‘Verandering van binnenuit’ noemt LMI dat. Nieuwsgierig? De volgende 5 argumenten pleiten voor deze beproefde aanpak:

  • Gerichte ontwikkeling op basis van vooraf vastgelegde (zakelijke) doelen
  • Ondersteuning bij realiseren en behouden van een gezonde werk-privé balans
  • Resultaatgarantie op basis van bijna 60 jaar ervaring
  • Flexibele begeleiding op elk moment van de dag: individueel of als groep
  • Korte, dynamische en motiverende begeleidende sessies van 1,5 tot 3 uur
LMI ontwikkelprogramma's

Keuze uit 4 ontwikkelprogramma’s

Het unieke LMI Total Leader Concept bestaat uit 4 opeenvolgende ontwikkelprogramma’s, die volledig op elkaar inhaken en nieuwe denk- en doegewoonten helpen ontwikkelen.

Effectieve Persoonlijke Productiviteit (EPP)

Het verbeteren van persoonlijke productiviteit betekent dat je meer grip krijgt op je (zakelijke) omgeving en veel sneller voortgang boekt. Het betekent niet alleen een hogere levensstandaard, maar ook dat je werk sneller klaar is en je meer tijd hebt om aan andere doelen te werken, die voor jou belangrijk zijn. Lees meer over dit programma.

Effectief Persoonlijk Leiderschap (EPL)

Wanneer je persoonlijk leiderschap ontwikkelt leer je jezelf beter kennen en benoem je de voor jou belangrijke dingen in het leven. Je shcdept een bewuste balans tussen werk en privé en ontwikkel gericht de houding en gewoonten die je nodig hebt. Als je jezelf beter begrijpt en leidt dan kun je ook andere beter begrijpen en leiden. Zo maak je doelgericht, ondernemend en kalm, op je eigen manier je dromen waar. Lees meer over dit programma.

Effectief Motiverend Leiderschap (EML)

Om belangrijke bedrijfsdoelstellingen te bereiken, ben je aangewezen op de effectiviteit van teams en de onderlinge samenwerking tussen medewerkers. Effectief Motiverend Leiderschap leert je stapsgewijs om mensen en teams op krachtige wijze te motiveren en te steunen en op een manier die bij je past. Lees meer over dit programma.

Effectief Strategisch Leiderschap (ESL)

Stippel een slimme, resultaatgerichte bedrijfsstrategie uit. Houd daarbij rekening met een complexe omgeving die continu verandert en regelmatig verrast. Volg samen met je team een succesvolle koers, waarbij de kansen die zich voordoen ten volle worden benut. Lees meer over dit programma.